30 Kasım 2010 Salı

GÖKHAN ÖZENİ DİNLEDİNİZ Mİ?

Gökhan Özen nin sesine hastayım fakat son albümde 2 şarkısına vuruldum biri güvercin öbürü sen beni unut..Biliyorum albümlere o kadar emek veriliyor ama içinde iki-üç şarkının haricinde iyi bir şarkı çıkmıyor nedennnnnnnnnnnn.... Ama dinlenmeye değer..

EVDE BOŞ VAKİTTE NE YAPILIR ?

Heyyy kızlar evde herşey tamamdır dediğinizde siz ne yaparsınız ...Sizi bilmem ama ben maske yapar yıllardır en iyi dostum cosmoyu okurum ...Şiddetle tavsiye edilir ..Özellikle benim gibi gurbette olanlara, vallahi gurbette olduğunuzu unutturuyo velet..


Ve gelelim maskemize karbonatı,ezilmiş aspirini,herhangi de temizleme jeli veya maskenizin içine bunları karıştırın mümkünse bu işi çay tabağında falan yapın .Çünkü tazeliğe çok önem veririm. Günlük tüketim bi nevi yani sonracıma yüze uygulayın kuruyana kadar bekleyin haftada bir defada yapın ..Yaptığı en güzel iş aspirin olduğu için sivilce kurutuyor karbonat olduğu içinde cildi beyazlaştırıp siyah noktaları yok ediyor ..İlerleyen günlerde öbür yaptığım maske tariflerimide sizlerle paylaşacağım hadi kolay gelsin anacım..

SİZE LİMON FİDELERİMİ GÖSTEREYİM Mİ?

Evde deli gibi canım sıkılırken ve buraya yeni yerleştiğim sırada aklıma evde limon yetiştirme fikri geldi ama nasıl yapmalı diye düşünürkene internetten araştırmaya koyuldum (bu internet olmasa ben ne yapardım YA RABBİM) neyse her kafadan ses çıktığını okuyunca kendi kendime analizde bulunma kararı alıp işe koyuldum .Aşkımın her gün salata aşkı ve bol limonlu yemesi benim işimi biraz daha kolaylaştırdı .Çünkü evde dağ gibi limon çekirdekleri birikmeye başladı bende yarısından çoğunu kuruttum yarısınıda yaş yani ıslak halde toprağa gömü verdim anacım. Yarısını ıslak yarısını kuru ekmemin sebebi internetde yazılanlardır .Çünkü bir grup kurutun bir grup da ıslak ekin diyince bende ikisini bir yapmaya karar verdim ne de olsa çekirdek bol, uğraşacak zaman bol ve bende ki merak hepsinden bolll.Sonuca gelince yaş olanların hemen fırlaması hemde çekirdekleri ile beraber (zaten çekirdekleri ile fırlamasaydı kimse limon olduğuna inanmayacaktı ya neyse ) kuru olanların ise daha yavaş daha ağır büyüdükleri şahsım adına deneyim edilip kanıtlanmıştır.Şimdi sizi resimlerle başbaşa bırakıyorum anacım..






                                          Şunun çekirdeğine bakarmısınız EY YA RABBİM YA...




                                       Bunlar da ilk zamanları ve telefonla çekilip kayd edilmiştir.







Evet canlar MAŞALLAHI alayım.Şimdi limonlarım balkonda büyümeye devam ediyorlar yaklasık 1 sene sonra aşı yaptıkdan sonra limonlarımı toplamayı bekleyeceğim tabi ilk iş aşıdan sonra istanbuluma getirip evimizin bahçesine dikmek olacak :) Ey İSTANBUL senin için limon yetiştiriyorumm :) seni unuttum sanma :))

İKİ BOMBA FİLM

Evet girdim aşkımın koluna 2 hafta arayla 2 Türk filmine gittik memnuniyet mi ? Mükemmeldi.Newyork ta beş minare herşeyi mükemmeldi, zaten Haluk Bilginerin oyunculuğuna Mustafa Sandalın da oldum olası sesine hayran olduğum için benim için kafadan geçer not aldı Mahsun Kırmızıgülü ise ayakta alkışlıyorum.gerçekten azmin ve güzel hırsın en büyük örneği duyduğuma göre şimdiki projesi Çanakkale savaşları ile ilgili olacakmış ben size söyleyeyim anacım gelecek proje hepsinden daha güzel olacak çünkü adam azimli ve güzel hırslı anacım..
Evet Vay Arkadaş a gelince oyuncular şahane konu güzel,komik ve sonu güzel bitiyor daha ne olsun dimeeeeeeee şiddetle tavsiye edilir ..Yalnız espiriden anlayanlara anacım..

AŞKIM BEN VE KEPLERİMİZ

Aşkım mezun olalı 2 sene (o kadar geçen zamanda aşkıma çektirmek nasip olmadı sanırım beni bekledi :))bende mezun olalı 2 ay oldu babamın yoğun isteği yüzüne stüdyonun yolunu tuttuk ve kepli resim çekildik şimdi o resimler istanbul yolcusu babama gönderilecek babamda hasret giderecek..Bakalım siz beğenecekmisiniz..

İÇİ DOLU BALON

Evettttttttt canlar bayaa bir ara verdim gene amma bu sadece ara dolup geldim gene yanımda bir kupa türk kahvesi (benim bünyemi narin fincanlar kesmiyo da ) , arka fonda da cengiz babam ve ben yazıyorum işte ..Bu kadar arada neler yaptım neler Trabzonu gezdim, yeni yeni şeyler yaptım bol bol fotoğraf çektim ,aşkımla dvd nin dibine vurduk sonra yeni gelen filmlere gittik ,temizlik yaptım ,yemek yaptım,uyudum ,örgü ördüm,kupon biriktirdim :) halen daha devam ediyorum biriktirmeye  öyle işte sizlerde iyisinizdir inşallah ...Onun haricinde de bende bir problem yok Trabzon nun yabani komşu ve insanlarının haricinde ..........EY İSTANBUL DUY SESİMİ SENİ İT GİBİ ÖZLÜYORUM...........(Şimdi buna eski istanbullu resmim yakışır dimi..)

13 Kasım 2010 Cumartesi

Seninki kaç santim? - Greenpeace

Seninki kaç santim? - Greenpeace
BOYUT ÖNEMLİDİR
Böyle devam ederse dünyadaki balık stokları 2050’de tükenecek. Büyük balıkların %90’ı çoktan yakalandı. Toplam balık stoklarının %60’ı çoktan bitti. Balıkların bittiği gün deniz yaşamı da bitecek.
Oysa hala zaman var. Büyük balıkların yüzde 10’u hala hayatta, balıkların yüzde 40’ı hala denizlerdeki ekosistemi beslemeye devam ediyor. Bugün yavru balık avını durdurabilirsek yarın herşeyi düzeltebiliriz. Eyleme katılın! Tarım Bakanlığı’ndan yavru balık satışını engellemesini ve yasal balık boylarını düzenlemesini isteyin. Denizlerden vazgeçmeyin.. 
EVET Daha detaylı bilgi için tıklayın anacım ......... 

4 Kasım 2010 Perşembe

kırmızırujdan hedıye yagmuru

Evet arkadaslar kırmızırujun hedıyelerı resımde gördugunuz gıbı son katılım 15 aralık kargo ucretıde yok bence şansınızı deneyin ve mutlaka katılın....