22 Nisan 2011 Cuma

EVLENELİ TAM 1 YIL OLACAK WAOOWWWW









Bu pazar günü yani 24/04/2011 de tam 1 senemizi dolduruyoruz.Evet çok klasik olacak ama gerçekten zaman ne çabuk geçti ne zaman 1 yıl oldu anlamış değilim.Fotoğraflarla yaad etmek istedim ve sizlerle paylaşmak tabiki.Nikah şahidimiz tam 6 kişiydi.Kız kardeşim bu ilişkiyi ilk duyan şahid olan bendim onun için senin nikah şahidin olmak istiyorum diyince,sevgilimde arkadşlarının hiçbirini ayıramadığı için kimseyi kırmak istemedik ve 6 kişi oldu :))Fotoğrflar nasıl beğendiniz mi valla heyecandan ne yaptığımı bilemiyordum bazende yorgunlukdan gözlerim kapanıyordu çok karışıktı yaa Rabbim tüm sevenleri kavuştursun ayırmasın inşallah..dimi anacımm.. Bu arada gelinliğim nasıl İstanbul Fatih den ..Öyle çok seviyorumki gelinliğimi düğünden sonra temizlettim şimdi arada giyip deli gibi geziyorum evin içinde tipik ilknur davranışı işte..

ANNELERİMİZE HEDİYE

Kızlar anneler günü yaklaşıyor ve ben anneme ne alacağıma halen karar veremedim.Eyüb Sabri Tuncer ise çok güzel bir kampanya yapmış.Kokulara meraklı annelere başka bir hediye alternatifi olabilir ilgilenenlere duyrulur..

21 Nisan 2011 Perşembe

KİM KARDASHİAN UĞRAŞ DUR BAKALIM..

Duyduğum bir habere göre sayısız estetik yaptırarak bugunku haline gelen Kim hanım alnına bile ağda yaptırıyormuş!Koyu renk tenli olduğu için tüyleri yüzünden hep zorda kaldığını söyleyen Kim sürekli bakımda olmam lazım diyormuş vay bee dişi denen mahlukatın kaderi bu olsa gerek işin yoksa uğraş dur kendinle...

EBRU ŞALLI DAN EL KREMİ TARİFİ

Ben bu kadını niye hem çok seviyor hem çok takip ediyor hemde çok beğeniyorum niye.. Neyse gene bir tarifini daha sizlerle paylaşmak istiyorum..
1 yemek kaşığı vazelin
1 yemek kaşığı gliserin
1 çay kaşığı limon yağı
1 çay kaşığı buğday yağı
Ojesiz kullanıldığında da tırnak etlerine iyi geliyormuş;Ebru öyle söyledi benden demesi anacım .. Hergün de kullan bi güzel ohh mis gibi yaz geliyo zaten bakımlı olmak lazım sadece yaz için değil aslında her daimm için geçerli dimi kızlar..

ELMALI TURTİ YAPTIM





Evet kızlar pratik şipşak hazırlayacağınız,tatlı krizlerine birebir bir tarif paylaşmak istiyorum sizlerle..
Malzemeler:1 çay bardağı sıvıyağ,1 çay bardağı yoğurt,1/2 paket sanayağ,1 paket kabartma tozu,aldığı kadar un ve kıyır kıyır olması için çok çok az elma sirkesi.
Üstü için:3 adet rendelenmiş elma,8 kaşık şeker ve toz tarçın bunlar tavada kavur .
Diğer hamur için olan malzemeleri ise güzelce karıştır borcama yay.Üstü için birazcık hamur ayır,sonra elma püresini koy ve ayırdığın diğer hamur parçasını ise üstüne ufala ve fırına ver.Piştiğini ben kürdan batırarak kontrol ettim ve pişdikten sonra bol pudra şekeri serp ve servis yap... AFİYET OLSUN KIZLAR..

19 Nisan 2011 Salı

İLKNUR BU ARALAR...

 Gördüğünüz gibi ben bu aralar kahve içip canım sıkıldıkçada fal kapatıyorum.Bildiğimden değil sırf eğlencesine kendi kendime eğleniyorum gördüğünüz gibi..Yukardaki resmi bana bilen varsa yorumlasın yani çünkü çıkan şekillerden ben hiçbişe anlamadım ..

Birde bol bol örgü örüyor.Bu bir hırka olacak inşallah.Şu gösterdiğim örneğede reklan kol diyorlar bi ara kürdanla nasıl pratik ve hızlı bir şekilde reklan kol yapılırmış tarif edeceğim arkadaşlar benden bu kadar şimdilik öpüldünüz anacım..

İŞTE KARŞILIKLI AŞK



Canım çiceğim sonunda sesimi duydu ve filizlenmeye başladı o kadar mutluyum ki insan çicek sever olunca böyle oluyor işte..Trabzondan Konya ya gelirken mağlum havanın soğukluğu ve gecikme sebebi ile çiceklerimin hepsi dondu ve tüm uğraşlarıma rağmen geri döndüremedim.Sadece bir tanesi hariç sevdim kokladım konuştum o da bana tepkisini göstermeye başladı.Yukardaki resimde eski halleri Trabzondayken..

AÇLIK ŞEKERİM DÜŞTÜ İMDATT




Evet canlar bazen öyle bi oluyorum ki baygınlık geçirecekmişim gibi oluyorum ve ne yiyeceğimi şaşırıyorum. İşte bu da o anlardan bitanesi canım patates kızartması istedi ve olmasını bekleyene kadar anam ağladı.Bende kendimi avutmak için resim çektim durdum.Bu arada fritözüm 1 aylık memnum tavsiyede ederim.Yalnız etrafını sileyim derken yazıları çıktı onun haricinde kullanışlı yıkanabilen uygun bir fritöz ve hızlı sayılır sadece yağın ısınması için biraz beklemeniz gerek..

16 Nisan 2011 Cumartesi

KNORR GÜZELLİĞİ



Knorrdan 3 tane knorr aş çorba alan herkese anında maydonoz fesleğen gibi evde kendiniz yetiştirebileceğiniz bitkinin tohum ve saksısı bedava nasılll.Ben balıklama atladım çok hoşuma gitti fesleğenin kendisini ve kokusunu çok sevdiğim için fesleğen aldım ektim mutfak camının önüne koydum.Sabırsızlıkla büyümelerini bekliyorum..

REXONA ANNE KIZ PAKETİ



Market de gezerken çantasının rengine bayılıp aldığım ama pişman olmadığım deolarım zaten ihtiyacımda vardı iyi oldu...

KÜPELERİM NASILL

Bu ara marketlerde görüpde dayanamadığım ve aldığım sonra eve geldiğimde de beğenmediğim küpelerim gittikçe artmaya başladı.Bu garibimde onlardan bi tanesi sizce nasılll..

GABRİNİ OJELERİM




İşte bu senenin moda renklerinden birkaç tanesini sizlerle paylaşmak istedim.

14 Nisan 2011 Perşembe

AŞK

SABAH KALKTIĞINDA İLK AKLINA GELEN,AKŞAM YATTIĞINDA İSE SON AKLINA GELEN SEVGİLİNSE;SEN GERÇEK AŞIKSIN...

13 Nisan 2011 Çarşamba

BAHAR TEMİZLİĞİ

Sürekli köşe yazılarını takip ettiğim ve severek okuduğum Habertürkte yazı yazan Sevgili Damla Çeliktaban nın bir yazısını sizlerle paylaşmazsam çatlarım...

Bahar temizliği

02 Nisan 2011 Cumartesi, 12:53:21HABERTÜRK
At, at, at. Eskileri, küçülmüşleri, "Bir gün giyerim belki" düşüncesiyle dolabın derinliklerinde seneden seneye yer işgal edenleri... Bluzları (renkleri solmuş), çorapları (bir yanları delik), pantolonları (düğmeleri birbirine kavuşmayan) at gitsin.
Hafiflesin dolabın. Hafifle. Eski kitaplar, CD'ler, videokasetler, pullar, dergiler, aslında bakmaktan hiç hoşlanmadığın fotoğraflar; biriktirdiğin, bir türlü vazgeçemediğin ne kadar ağırlık varsa seni bu hayata çivileyen... At gitsin.
Perdeleri yıka, halıları silkele, çekmecelerin ta diplerine kadar gir. Didik didik et evini, hayatını... Sil süpür. Önce sabunla; sonra duru suyla, sonra da kuru bezle... Sil gitsin.
Zihnini temizle. Ne kadar önyargı sakladıysan kuytularında, temizle! Bir köşede küflenen tatsız anılarını gönder cehennemine, yepyeni tecrübelere, yeni bir hayata yer aç.
Tecavüzcüleri, insandan başka her şeye önem verenleri, para yenir, elektrik solunur zannedenleri, cibiliyetsiz politikacıları, çocukların kıymetini bilmeyenleri, toprağın, havanın, suyun kıymetini bilmeyenleri, insan olduğunu çoktan unutmuşları, yalancıları, dalkavukları, kokuşmuş hırsları uğruna yakıp yıkanları, yaşanacak başka bir dünya var sananları, denizleri petrole bulayanları, sansürcüleri, iktidar sahiplerini, korku yayanları, düşünmeyi suç sayanları, okumayı yazmayı suç sayanları at çöpe. At gitsin.

Hafiflesin ülken.
Hayallerini çıkar saklandıkları yerden; umutlarını parlat yaşanası bir dünyaya dair. Yeni doğan bebeğin masumiyetini koy kalbinin orta yerine. Başka türlü bir yaşam mümkün mü?
Aç gözlerini ve bak dünyaya. Henüz konuşmayı bile bilmeyen bir çocuğun merakıyla ve kocaman açılmış gözleriyle görmeye çalış... Bahar geldi!
Bu beton deryası şehirde bile kuytularda kalmış, otoyollara, plazalara kurban gitmemiş ağaçlar var. Akasyalar, güller, erguvanlar, manolyalar... Cemil cümle mahlûkat güneşe dönmüş yüzünü, yeniden doğuşun şarkısını söylemekte. Her bahar olduğu gibi bu bahar da aynı mesaj yükselmekte tabiat ananın kalbinden: Umut var!
Temizle ülkeni, evini, bedenini, zihnini kokuşmuşluklardan. Göreceksin bak, başka türlü bir yaşam mümkün.

BU SENE HOLLWOOD U BEBEKLER BASACAK

Genç oyuncu Alicia Silverstone doğum öncesi yoga çalışmalarına ve yürüyüşe ağırlık vermiş.Her gün özel antrenörüyle spor yapan oyuncu normal doğum yapmak istediğini ve bu yüzden kaslarını çalıştırdığını söylüyormuş..
Ünlü oyuncu Kate Hudson ve Muse grubunun solisti Matthew Bellamy ilk çocuklarını bu yaz kollarına alacaklar.Chris Robinson ile olan evliliğinden 7 yaşında bir oğlu bulunan Hudson,hamileliğinin zor geçtiğini söylüyormuş.
Benjamin Millepied ile nişanlı olan Portman da bu yaz çocuk sahibi olacak.1981 doğumlu Portman doğum sonrası sinema çalışmalarını askıya alacakmış..
Ünlü oyuncu Selma Blaır ve sevgilisi Jason Bleick ilk çocuklarını bahar aylarında alacak.38 yaşında olan oyuncu çocuk sahibi olacağı için çok mutluymuş..
Başlangıç filminde rol alan Marıon Cotillard da hamileymiş..
3 erkek çocuğu olan Victorıa Beckham kız çocuğuna hamileymiş..