31 Ocak 2012 Salı

PRİMADAN İLK HEDİYEM..




Dün elime ulaştı bu paket tupper çok hoşuma gitti mama kabıymış kargo ücreti 5 TL vererek bu pakete sahib olablirsiniz :) detaylı bilgi için tık tık ..

SEVGİLİLER GÜNÜ İÇİN FİKİRLER PART 1..
























Kaynak:etsy ..

MARSHMALLOW TOPLARI..

BURADA sizlerle paylaştığım blogda yine gezinirken bu görüntü çok hoşuma gitti ve paylaşmak istedim hatunun kendisi sevgililer günü için hazırlamış ama bence bu çocuklarla yapılıp tüketilebilir diye düşünüyorum.Marshmallow toplarına çikolata sosları bulanarak üzerinede süs şekerler serpilerek çok güzel bir sunum olabilir diye düşündüm ana fikir kaynağı ise tık tık..

SEVGİLİLER GÜNÜ MENÜSÜ..


Benim gibi sizde görüntülerine vurulduysanız ve yapmak isterseniz eğer buyrun efendim.. Malum yarın şubat 1 ve sevgililer günü yaklaşıyor.Sevdiğiniz yoksada üzülmeyin kendinize yapın sonra uzatın bacaklarınızı bi güzel afiyetle yiyin efendim..

İZLEDİK...








26 Ocak 2012 Perşembe

ANNEMİN MİS GİBİ ELMALI KEKİ...


Her okuldan eve geldiğimde 3 günde bir kokusunu aldığım bi ara yemekten bıktığım elmalı kek.Allahım geçen öyle canım çektiki kokusu burnumda tüttü hemen çırptım pişmesini bile zor bekledim ve daha dumanı üstündeyken de daldım içine off aynı anneminki gibi olmuş kokusu ise bütün evi çoktan sarmıştı....

SU İÇMEK SAĞLIKTIR..












Artık herkes biliyor sanırım su içmek çok faydalı hamileler ise iki kişilik su içmek zorundalar hem çocuk için hem kolay doğum için hemde doğumdan sonra süt için bence dışarı çıktığımızda da şişemizi evden dolduralım ve heryerde içelim hem sağlık için hem güzellik için...