6 Temmuz 2011 Çarşamba

BİRAZCIK DEDİKODU..

 EŞİM,SEVGİLİM,HELALİM..
Yeni evli Ali ve Ayşe çiftti evlilikleri ile ilgili eleştirilere twitten cevap vermiş:Eşim,karım,sevgilim,helalim. Al sana 4 karı birden.Sizde deneyin,büyük mutluluk.Tecrübe konuşuyor demiş..
 HORLAMAYA ÇÖZÜM..
Tom Cruise horlama sorunu yüzünden Katie ile yataklarını ayırmış ve ev halkının konforu için evin duvarlarını ses geçirmez yalıtım malzemesi ile kaplattığını itiraf etmiş..

 ECE'Yİ DAVUT BAYILTMIŞ..
Ünlü sunucu Ece Erken ve Davut Güloğlu önümüzdeki hafta nişanlanıyormuş.Hastalık derecesinde birbirlerini kıskanan çift Davut yüzünden 4 kilo vermiş.Programda bayılmasının sebebi ise Davutmuş.o gün kavga etmişler..
 AT GİBİ YİYOR...
Bir kız çocuğu dünyaya getirmeye hazırlanan ve her zaman incecik haliyle bilinen victorıa kilo almamak için hiçbir şey yemediğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.Beckham ın yakın arkadaşı ünlü şef Gordon Ramsay victorıanın çok iştahlı olduğunu şöyle açıklamış."Tam bir at gibi yiyor!"

MİRANDA'NIN EGZOTİK GÜZELLİK SIRRI...
Victorıa Secret'in başmodeli Avustralyalı Miranda Kerr güzelliğini hergün içtiği Tahiti Noni suyu ve hindistan cevizine borçluymuş.Bu karışımdan günde 1 litre içen güzel böylece kilosunu koruduğunu söylüyormuş..

1 yorum: