30 Haziran 2011 Perşembe

TAÇ TORBASI YAPTIM...







Şu gördüğün torba benim kaç zamandır aklımdaydı çok şükür yapmak nasip oldu.Maliyeti ise 2 liracık.Malzemelerim bana inanmayacaksınız ama gelin arabamın süsleri evet gelin arabamın süslerini aşkıma attırmadım sağolsun onları bir güzel sökmüştü bende güzelce yıkayıp ütüleyip kaldırmıştım biliyorum çünkü işime yarayacağını kurdeleler ise düğünümüzde bize hediye gelen çiçeklere sarılıydı aynı işlemi onlarada yaptım halen daha stokta bulunmakta.Neyse napıyoruz kızlar atmıyoruzzz.Derya ablamız ne diyor (Derya Baykal at mı yo ruz...)Neyse projeyi aklımda oluşturdum sitedeki terzi ablama verdim oda sağolsun dikti bi güzel bana da düğmeleri dikmek kaldı.Askıya gelince askımda iç çamaşırımın askısı:))) onuda ona taktım taçlarımı bandanalarımı doldurdum şimdi kıyafet dolabımda mis gibi düzenli düzenli yerini aldı ohhh ordan burdan taç arama derdinden kurtuldum ayol.Sizde kendinize veya kızınıza yapabilirsiniz anacım çok rahat oluyor..

BU AY Kİ KİTAP VE DERGİLERİM..


Biri hakikaten bana dur desin yoksa kocam dergi ve kitaplarımla birlikte beni bigün kapı dışarı yapacak...

KUTU KAPLADIM..







İşte kızlar fazla söze gerek yok iki tane kutu kapladım.İlk deneyimimdi çok fazla hatalarım oldu hep aklımdaydı yapmak ve sonunda yaptım bi daki sefere daha iyi sonuçlar çıkaracağımdan emin olabilirsiniz..

REAL ALIŞVERİŞİM..




Kafa dağıtmak için gittiğim realda içimdeki alışveriş canavarı canlandı ve sonuçları.Eve gelir gelmezde kullandığım ürünler.Nivea gerçekten çok işe yaradı hemde ilk seferde.Duş jellerinin kokuları mis miss.Selinde günlük yüz yıkamada da kullanma amaçlı aldım bakalım sonuç nasıl olacak.Gül suyu ise benim baştacım her banyo sonrası muhakkak kullanırım hatta tekrar yıkanırım desem yeridir.

DOMATES SOSLU MAKARNA IMM IM...



1 tane soğanı küp küp doğrayıp kavurdum.Domates,kırmızı biber,yeşil biber ve sarımsaklarıda küp küp doğradım soğanlara ekledim ve suyunu hafif çekene domatesler ölene kadar kavurdum.Haşlanmış makarnalarıda ilave ettim üzerine kırmızı pul biber karabiber ve tuzda ilave ettim ve mis gibi bir koku ve görüntü çıktı ortaya mevsim ürünleri olduğu için tadı ve kokusuda bir başka oluyor canım yaa...Ha bu arada beni bilen bilir ben adet sayı falan vermiyorum herkes kişiye göre az veya çok malzeme kullansın..

DÜNYAMA KAVUŞTUM..

Sabah gazetesinin 39 kupona verdiği ve aşkımın isteği üzerine biriktiripte aldığımız yerküremiz nasıl ama hemde ışıklı anacım..

KONYA'DA SOSYETE PAZARI VE ALDIKLARIM..




Salı günleri Rixos hotelin orda sosyete pazarı oluyor anacım.Çıkın çıkın gidin.Üstü falanda kapalı yağmur kar fırtına hiç farketmez.Dolmuşlarda var ama tramvayda tam önünden geçiyor.Ürünlerin yarısı İstanbuldan gelme. Kıyafet ihtiyacımı İstanbuldan hallettiğim için arkadaşımla birlikte hem gezme hemde yeri öğrenme amaçlı gittim. Ve incik boncuk almadan duramayan ben gene incik ve boncuğa saldırdım nasıllar çok güzeller dimi almasaydım çok üzülürlerdi yani dimi :))

MUSTAFA CECELİ VE KONSERİ..


Evet sonunda kendisi görme şerefine nail oldum.Ben bu adamı çok seveiyorum yaaa..Resimler uzak çekim yakından çekmeme imkan yoktuuu.

26 Haziran 2011 Pazar

SMOKEY MAKEUP..

























































Oldum bittim bu smoke makyajın hastasıyımdır.Ve sizin için oturdum en güzellerini derleyip topladım anacım, hazır düğün şenlik dönemi bunlar size tüyo vermiş olur umarım..