19 Haziran 2012 Salı

BUĞLEM SUDEDEN HABERLER 2...

Evet gördüğünüz resim bir banyo sonrası uykusu gelen bir minnoşun anıdır efendim...Aklım 24 saat bloğumda olmasına rağmen bu minnoş bi türlü izin vermiyor bloğun başına geçmeye..tam geçecekkende bu sefer ben koltukta sızıp kalıyorum artık okan bayülgeni sonuna kadar izleyen ben yerinde yeller esiyor tv8 karşısında sızıp kalıyoruz uyandığımızdada okan bitmiş oluyor...Neyse efendim hiçbiriniz unutulduğunuzu sanmayın... Peki şuan nasıl burdasın derseniz efendim 3 günden beri uyku rutini oluşturmaya başlamış bulunmaktayız...Önce duş sonra masaj sonra karın doyurma veee hoppp uyku modu şuan 3 te 3 üz maşallah inşallah hep böyle devam eder ve şuan yavru uyuyor, tek hoşuma gitmeyen tarafı var eşim geldiğinde minnoşun uyuyo olması ama onuda sabahları telafi ediyor sayılırlar yarım yamalakda olsa...Bana gelince ameliyat yerim halen daha sızlıyor. Çin malı çıktım halen daha iyileşemedim kimi halen daha geçmez derken kimi de ooo 6 ay devam eder diyor bakalım ne kadar daha sürecek.Ama yavrillanın gülüşü herşeyi unutturuyormuş bunu öğrendim derlerdi de inanmazdım yani.Birde evlat sahibi olmak bence en büyük zenginlikmiş tabi birde onu iyi evlat olarak yetiştirdinmi tadından yenmez bence..Günler çok çabuk geçiyor ve gözümüzün önünde bu kadar hızlı büyümesi bizi şok ediyor...2,5 ayı devirmek üzereyken acılarımı,kambur yürümelerimi,göğüslerin paramparça oluşunu,40 gün boyunca lohusa teri denen o menem şeyi 40 gece yaşamış olmam,o teri kumanda edemeyip grip olmam çünkü gecede 5 defa üst değişiyordum,süt birikmesi denen şey yüzünden sıtma olup hasta olmam (2 defa yaşadım)bugünler ne zaman gececek,geceçekmi diye diye etrafımdakileride komaya sokmam,gülerken,hapşırırken öksürürken dikişlerimin acıması ve daha niceleri sanırım hepsi geride kaldı.Arkadaşım 3 ay sabret derken offff geçermi 3 ay demiştim vallahi geçiyor ve bir daha bugünler geri gelmeyecek onun için anın tadını çıkarmaya gayret ediyoruz yapabildiğimiz kadarı ile.....Bu arada hamileliğimi 20 kilo alarak kapattım 52 idim 72 ile son buldu şuan 58 kiloyum benim gibi şişenler sakın kafanızı yormayın kilo alın sonrası gidiyor...HERŞEY YAVRULAR İÇİN...

1 yorum:

  1. Hoşgelmiş prenses,

    Bizim oğlanla aralarında yaklaşık 1ay var galiba bizde 3. aydan beri rutinimizi oturttuk ama diş çıkmaya başlarken uykuya dalması biraz sıkıntılı oluyor, kendini hazırla :)
    ayrıca seni acayip kıskandığımı söylemem lazım. bende 18 kilo almıştım ama gitmedi kilo!Bana da 6. aya kadar sabret diyolar kilolar için ama sanırım beni avutmak için öyle söylüyolar ;)
    Ağrılara gelince, 3ayı doldurduktan sonra ameliyat acısı gitmişti bende. O zamana kadar çok can acısı oldu, pantolon bile giyemedim acıdan. Umarım seninde artık biter.

    Allah hepimizin evladına sağlıklı, huzurlu ve uzun ömürler versin. Tebrik ediyorum senide

    YanıtlaSil