Patatesler haşlanır..
Fasulye turşusu suda bekletilir ekşiliği gitsin diye ben fazla ekşi sevmiyorum çünkü..
Soğan yağda kavrulur fasulyeler ilave edilir ve kavurmaya devam edilir..
Ezilen patateslerde ilave edilir yine kavurmaya devam edilir..Üzerine tuz ve kırmızı pul biber ilave edilir biraz daha kavurduktan sonraaa...
Servis edilir mükemmel bir tat tavsiye edilir şiddetle...
fasülye turşusunu çok severek yerim. fakat patatesli olanını hiç duymamış ve görmemiştim. ama şimdi denicem gerçekten çok lezzetli görünüyor. ellerine sağlık.
YanıtlaSilAma bu haksizlik dedim resmi gorunce :D bu kadar guzel nefis bir goruntiu karsinda agzim sulandi resmen, ellerinize saglik, ilk firsatta yapacagim bende cok guzel gorunuyor :)
YanıtlaSililknurcum çatal kaşığında paslanma problemin varmı ya :( ben bernardodan buna benzer aldım çatallar paslandı şaka gibi dimi. acaba sendede bu problem varmı diye soruyorum
YanıtlaSil