5 Ağustos 2011 Cuma

SİZ SAKLARMISINIZ??


 Sene bilmem kaç aşkımla büyük adada madoda dondurma yediğimiz kaşıklar halen saklarım ve saklıcamda.
 Sene ya 2004 yada 2005...

 Buda gene günlerden birgün büyük adaya giderken gemide seyyar satıcıdan aldığımız limon sıkacağı hiç denemedim ama saklıyorum..Sene gene 2004 ile 2007 arası :))
Geçen burger kıng de yediğimiz dondurmaların kaşıkları saklamaya devam tabiki...Sizi bilmem ama ben atamıyorum atamıyorum aşkımın bana aldığı hediyeler eskidi paketleri ise yepyeni :))

Şimdi ada diyince ikide adada çektiğimiz resim ekliyeyim dedim ey gidi günler yaa aşkımmmm koş koşş yaşlanmışız yaa hale bak :)))

5 yorum:

  1. Ehe bende her şeyi saklarım böyle sinema biletleri gittiğimiz ilk market fişi vs. :))

    YanıtlaSil
  2. aynen ben de saklarım her şeyi market fişlerini saklamak yerine yazıyorum ama yoksa zamanla yazılar silinip yok oluyor bunu farkettim

    YanıtlaSil
  3. ne kadar tatlı bi çift olmuşsunuz, çok yakışmışsınız adeta ^^ (maş.)
    ay ben de hiç saklayamam öyle şeyleri, 3 gün dursa sonra kalabalık gelir kaşla göz arası atmışım bile :D biletleri filan saklıyordum başlarda.. sonra daral geliyor kutu kutu ıvır zıvırdan..
    herkesin tarzı farklı tabikimde ama ;)

    YanıtlaSil
  4. nah a perfect day bende kesınlıkle herseyı saklarım
    kubra aynene bende
    nısa cok tesekkur ederım taa 2004 2005 lerde buyukadadada cekılen resımler sımdı yaslandık .herkesın kesınlıkle tarzı zevkı baskadır canım

    YanıtlaSil
  5. Bizde sevgilimle büyükadaya giderken gemide seyyar satıcıdan limon sıkacağı almıştık =) bu arada çok yakışmışsınız =)

    YanıtlaSil