1 Mayıs 2013 Çarşamba

TIRSMAYA BAŞLADIM...


Bu nasıl bir görüntü tırsmaya başladım vallahi varmı yorumu olan??????

6 yorum:

  1. birinci resimde güneş gözlüklü kadın silüeti gördüm sanki

    YanıtlaSil
  2. Geçmişte sıkıntılı zamanlar geçirmişsiniz, ama bu sıkıntılarınız hanenizle alakalı değil... sıkıntılarınız oldukça azalmış gördüm ben.. eviniz aydınlık ve bereketli..tatlı bir telaş, heycan yaşanacak evinizde. sıkıntıyla girdiğiniz bir ortamdan mutlu ayrılacaksınız.. düşmana galip geliyorsunuz. aklınızda olan konular aydınlanacak,hayırlı bir haberle karşılaşacaksınız... yeni bir iş, ev ,araba gibi kapısı hayırla açılacak bir kısmet görünüyor.. zor olacağınızı düşündüğünüz müşgül bir işiniz hayırlısıyla kolayla yoluna girecek. iki kısmet gördüm ben .. eşya yada para... hayırlı haberle beraber kısmetiniz de peşpeşe gelecek.. şu an gündemde olmaa da bir yol görünüyor , 2 vakit diyebilirim.. dert sıkıntı dinlemek insanalra yardımcı olmak güzel şey ,amaa arada yıpranan da siz oluyorsunuz. kedi gibi hep ilgi isteyen hemde tırnaklarını sık sık çıkaran birinden yakın zamanda bir tırmık daha gördüm ben. hanede uzun boylu olan bir erkekle ilgili bir haber ve güzel bir kalabalık var.... bu kadar gördüm benn :))))

    YanıtlaSil
  3. Eğer elinle yapmadıysan ben yorum yapayım istersen :) Bu da bir ilk olacak.

    Canın bir şeye fena sıkılmış, öyle ki gözümü kapattım gidiyorum diyorsun. Canını sıkan hane içinden biri yani aileden. Sonra seni görenler bir adım geri atacak yani kararlılığınnı görenler ve artık senin horozun ötecek. Zaten ötsün de çünkü sen son noktaya gelmişsin.

    Sonrası ferahlık, rahat, huzur. Sanacaksın ki Dünya senin etrafında dönüyor. Öyle işte. Fala inanma falsız kalma demişler :)

    YanıtlaSil
  4. Ben hiç anlamam kahve falından, ama böyle post yayınlayınca yorumlayanlar oluyorsa ben de deneyeyim :)
    İnşallah sıkıntılarınızdan kurtulursunuz :)

    YanıtlaSil
  5. sevgili gülcenin zaman tüneli bende aynı benzetmeyi yaptım ve korktucu geldi ya..
    sevgili naz yorumun için çok teşekkür ederim..o kadar acıklama yapmışşın ve yaptığın yorumların %75 i tutuyo desem..ve o ılgı ısteyen kedı de buglem oluyo sanırım hergün bir tırmık hergün bır ısırık:)) cok tesekkur ederım canım..
    sevgili pe hito kahveyi kendim yaptım ve eglencesıne kapattım böyle ilginç bır görüntü cıkıncada paylaşmak istedim..Aynen fala ınanma falsız da kalma hesabı yorumun ıcın cok tesekkur ederım canım..
    ayamaya ben biraz biraz anlarım ılgınc görüntü cıkınca paylaşmak ıstedım arkadaslar da sağolsun yorum yapmıslar tamamen eglence.. sıkıntılarım yok hamd olsun tek derdım buglışın dıslerı cıksa ve dogru durust yemek yese :)))

    YanıtlaSil
  6. demek sizde konyadasınız.bizde konyalı blogger buluşması falan mı yapsak

    YanıtlaSil