16 Nisan 2011 Cumartesi

KNORR GÜZELLİĞİ



Knorrdan 3 tane knorr aş çorba alan herkese anında maydonoz fesleğen gibi evde kendiniz yetiştirebileceğiniz bitkinin tohum ve saksısı bedava nasılll.Ben balıklama atladım çok hoşuma gitti fesleğenin kendisini ve kokusunu çok sevdiğim için fesleğen aldım ektim mutfak camının önüne koydum.Sabırsızlıkla büyümelerini bekliyorum..

7 yorum:

  1. knorr ve benzeri ürünleri alırken içeriğine dıkkat edin.
    msg denilen ileri girdese lösemiye kadar götüren bir madde içeriyor ozellıkle knorr.
    bir cok ülkede yasaklandı msg içerikli ürünler cipsler ise bası cekıyor bu konuda

    YanıtlaSil
  2. cıddımısın aslına bakarsan annemden kalma bır alıskanlıgım var hazır corba kullanmamak fakat bu saksı cıcek muhabbetı benı o kadar cezb ettıkı dayanamadım aldım ee nolcak 3 tane corbayı kullanmam bende Allah bılır feslegenın ıcınede bıse katmıslardır tohum gdo lu mudur nedır neyse süs olarak koklarım bende napım...

    YanıtlaSil
  3. cok iyiymis lan. zaten bende bi dikili ağacım yok diye yakınıp duruyodum en iyisi alayım da dikeyim, ağacım olmasa da dikili bişeyim olsun:)

    YanıtlaSil
  4. :) yaptıkları güzel birşey olsa da markanın hakkında çıkmış söylentiler her zaman meydanda..benim annem haftasonu emirgan'da bir yerden birsürü çiçek almış,sümbülden laleye,şakayık'lara ve menekşelere kadar her yer çiçek oldu bahçede:) ve çok uygun fiyatlara,3-5tl'lik fiyatlarla satılıyormuş.en pahalısı ortanca,o da 20tl'ymiş..tavsiye ederim,istersen nereden aldığını sorabilirim falan:)

    http://thebeehivee.blogspot.com bu da benim blogum,her zaman beklerim:)

    YanıtlaSil
  5. hahah bahçe demişim,balkon olacak o,istanbul'da bahçeli evi kim kaybetmiş de ben bulacağım:)

    YanıtlaSil
  6. canımn yarama bastın yaa.. canım ıstanbulumda olsam kesınlıkle yerını sorardım ama sen ogrensen ıyı olur annem ıstanbulda yasıo bende dogma buyume ıstanbulluyum esımın ısı dolayısı ıle konyadayım suan 3 hafta sonra ıstanbula gelıcem belkı annem ıcın alabılırım bu arada Rabbım gonlune gore versın ınsallah bahcelı bı evın olur hemde ıstanbulda:))

    YanıtlaSil
  7. Olá
    Agradeço sua vst
    Não falo sua lingua
    bjsss

    YanıtlaSil