12 Ekim 2011 Çarşamba

ARADAN SONRA..

Evet gene bi ara verdik sebebi ise mağlum hamilelik yorgunluğu ve benim ve eşimin musluk suyu sebebi ile zehirlenmemiz efendim.Allaha çok şükür atlattık iyiyiz ikimizde hatta üçümüzde.Yavrillada gayet iyi hatta onun bizle hiç alakası yokmuş gibi içimde takılıyor.Dr kontrolumüzde bize baya bi pozlar verdi kendisi cinsiyeti henüz belli değil ama ben merakdan ölüyorum.Tabiki tek istediğim sağlıklı ve hayırlı evlat olması ama belki benim bu tez canlılığımdan olsa gerek biran önce cinsiyeti bileyim ve hazırlıklara start vereyim düşüncesinde olduğum için belkide merakdan ölüyorum.Musluk suyuna gelince efendim musluk suyu içmiyoruz fakat yıkadığımız meyve ve sebze yolu ile bulaştı her ne kadar sebzeleri sirkeli suda bekletsemde olacağı varmış ve konyadada baya bi salgın neyse atlattık.Atlattıktan sonra tabi kış geldi artık tam üretme vakti elimde bittirdiğim bir sürü iş birikti fakat fotolayamıyorum bizim fotoğraf makinesi arızalandı cep telefonu ilede çekip koymak istemiyorum fazla net olmadığından.Tamirden sonra bol fotoğraflar karşınızda olacak efendim.Yazı yazmadım ama hepinizi takip ettim okudum bilgilendim ve eğlendim onun için hepinize teşekkür ediyorum.

Şimdi bu arlar cinsiyet durumuna fena takıldığım için netde gezinirken böyle bir test buldum.Çinlilere göre cinsiyet belirleme testiymiş bu efendim ve %90 doğru çıkıyormuş onlara göre.Benimkide onlara göre kız olması ihtimali çok yüksek.En başından beri hissettiğimde kız ve istediğimde kız aslına bakarsanız.Amaaa tabi ben inanma ve güvenme konusunda biraz şüpheci olduğumdan sizden yardım istiyorum.Şuan hamile olanlar fakat cinsiyeti belli olanlar,yeni anneler veya eski anneler sizde bi şu testi yapıp doğru olup olmadığını bana yazarsanız çok sevinirim.Evet delirdiğimi düşünebilirsiniz ama tamamen hamilelik hormonları yaptırıyor bunları bana:))
Testin uygulanması:
Çin takvimi asırlardır Çinlilerin cinsiyet belirlemek için kullandıkları bir takvim sistemidir. Çinliler “çin takvimi” kullanımının %90 başarılı olduğunu iddia etmelerine rağmen bu takvim yönteminin herhangi bir bilimsel geçerliliği yoktur. Takvimin prensibi belirli yaştaki kadınların belirli aylarda cinsel birliktelik ile kaldıkları gebeliğin cinsiyetini belirlemek üzerine kurulmuştur.
Çin takvimi kullanımında örneğin 24 yaşındaki bir kadın mayıs ayında gebe kalırsa bebek erkek olacak, kasım ayında kız olacaktır. Tekrar belirtelim bilimsel niteliği olmayan bir yöntemdir.
Annenin yaşı ve hamile kalınan aya göre cinsiyeti belirleyen bir çizelge...Yorumları bekliyorum anacım..

15 yorum:

  1. hayırlısı olsun

    YanıtlaSil
  2. Bebeğini Sağlıkla Kucaklarsın İnşallah!
    Bende hamileyken bu çin falını bulmuştum %99 doğru çıkıyor :)

    YanıtlaSil
  3. Ben niden %10 luk kısımdayım :)) tutmadı canım bende :) geçmiş olsun öncelikle, kuzuda sağlıkla gelsin inşaallah ;)

    YanıtlaSil
  4. bu testten bizede bahsetmişti bir arkadaşımız, 25 kişide doğru çıkmış, bizde doğru çıkartan 26.kişi olduk. Bende inanmamıştım ama doğru çıktı. Umarım bundan sonra sağlık sıkıntınız olmaz, sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize

    YanıtlaSil
  5. Az önce diğer hamile arkadaşlarımız içinde baktık ben ve diğer iki arkadaşım içinde doğru çıktı :) yani 28 kişi oldu testi doğrulayan :)

    YanıtlaSil
  6. nalancıgım tesekkur ederım canım amınnn.
    partı perısı amın canım %99 olmasına cok sevındım :))
    ulku gercekten yaaa nıden tutmadııı olabılır dıyorum sagol canım bu arada kuzuya gelınce amınnnn amın dıyorum
    ruhum sarısın senı bu aralar takıp edıyorum ama yorum yazamıyorum okuyup cıkanlardanım bu ara ve hamıle oldugunu okuyunca ınan bu testı yapmanı cok ıstedım hatta senın adına ben yapmayı bıle dusundum ama dogum tarıhını bılmedıgımden pas gectım ve sımdı buraya yorum yazdıgını okuyunca acaba benım takıp ettıgımmısın dıye bloguna bakma geregı hıssettım cunku ınanamadım bu kadar ıstememmın sebebı dedıgım gıbı bırılerının bu testı onaylamaları yada onaylamamalarıydı ve sende hamılesın hemde cınsıyetı bellı artık.ılk once ıkınıze saglıklı bır sekılde bırbırınıze rabbım kavusmayı nasıp etsın dıyorum ve hayırlı evlat olmasını temennı edeıyorum konumuza gelırsek vallahı 28 kısınınde bu testı onaylaması benı cok cok mutlu ettı desem:)))umarım bendede ıse yarar ve saglıklı hayırlı bı kızdır ıcımdekı:))

    YanıtlaSil
  7. bende baktığımda kız çıkmıştı.. sağlıklar gelsin de cinsiyeti çok önemli değil.. allah gönlünüze göre versin inşallah..

    YanıtlaSil
  8. yok canım, ben de 26. haftadayım bu takvim kız diyor ama erkek :) cinsiyetini öğrenmeden önce bu listeye inanıp kız bekledim ama çıkmadı:)

    YanıtlaSil
  9. öncelikle sağlıklı bir şekilde bebeğine kavuşmanı diliyorum arkadaşım ardından senin, ailen ve vatan için hayırlı bir evlat olmasını diledikten sonra ben eski bir anneyim 23 yaşında temmuz ayında hamile kalmıştım kız gösteriyor ve benimde bir kızım var canım

    YanıtlaSil
  10. sevgiciğim sagol Allah razı olsun
    naristanbul olabılır canım ya herkese uymak zorunda degıl sonucta :))
    mavılale Rabbımde kızını sana ve sıze bagıslasın guzel duaların ıcın cok cok tesekkur ederım canım

    YanıtlaSil
  11. öncelikle hayırlı olsun benim cevremde bir tutan bir de tutmayan xar oyüzden pek güvenilir değil gibi yada yüzde 90 kısmı doğru gibi :))
    allah kucağına almayı nasip etsin.
    bu arada benimki tutmuş şimdi baktım:)

    YanıtlaSil
  12. sagol canım Allah razı olsun. evet ya bı tutan bı tutmayan var ben ıse ölüyorum merakdan :))tuttuguna sevındım en azından bı umut daha oldu :))

    YanıtlaSil
  13. Merhaba kac aylik hamilesiniz?ben 16 bucuk :) ilk aylar biraz zordu.simdide ara ara sikintilar oluyor tabi.takvimden biktim bende bakalim ne kadar dogru:)

    YanıtlaSil
  14. senin adınaçok sevidim!!!ne olursa olsun, hayırlı yüzünü hep güldüren bir evladın olsun:)

    YanıtlaSil
  15. small button nose canım bende 17. haftaya girdim.aynen benide ilk aylar zorladı şimdide ara ara oluyor.vallahi %80 kız dedi yani şimdilik takvım dogru soyluyor gibi insallah dogrudur :))
    cuckan aminnnnnnnnn amin canım benim

    YanıtlaSil