17 Kasım 2011 Perşembe

ORJİNAL ET SUYU YAPTIM..


Evet kurban etlerini daha doğrusu kemikli etleri değerlendirmek için bir güzel yıkadım suda beklettim sonra haşlayıp süzüp buz poşetlerine koydum.İçine ne tuz ne baharat nede ot koydum aslında hoş koku olsun diye defne yaprağı atabilirdim taze fesleğen yada ama hiçbiri elimin altında olmadığı için kullanamadım .Yemeklerde ve çorbalarda yada pilav için kırıp kırıp kullanmayı düşünüyorum ama buzluğum ağzına kadar dolu olduğu için halen daha donduramadım buzdolabında duruyorlar umarım birşey olmaz bu arada yemeklerde kullanacağımı hesap ederek içine tuzda atmadım  böyle işte umarım iyi fikir olur sizin için..

4 yorum:

  1. ne kadar güzel olmuşlar ellerine sağlık:) dışarda satılanların inanılmaz zararlı olduğunu söylüyor herkes, kullanırken bir kez daha düşünmek lazım

    YanıtlaSil
  2. kesinlikle bende çok duydum zararlı olduğunu eve asla sokmam canım benım bencede alırken dusunulmeli bence..

    YanıtlaSil
  3. peki o poşetler nasıl öyle oldu özel olarak mı bu şekilde satılıyor acaba?

    YanıtlaSil
  4. nar s ıstanbul canım buzluk posetlerı satılıyor her markette var ıcıne suyu doldurunca boyle sekıl alıyor en kısa zamanda resmını ceker yayınlarım canım

    YanıtlaSil