26 Kasım 2011 Cumartesi

SÜPER FİKİR...

Bunu kesinlikle yapacağım ama ilk önce aynı ölçülerde çakıl taşları bulmam lazım..
Saç derinizdeki kan dolaşımını hızlandırmak ve saç diplerine bakım yapmak için bir miktar jojoba yağını ısıtın ve saç diplerinize masaj yaparak yedirin tabi fazlada ısıtmamaya dikkat edin.Kalan yağıda tüm saçlarınıza yedirin ve saçlarınızı havlu bir bone ile sarıp ertesi gün yıkayın işe yaradığını göreceksiniz..

ÇATLAMAMAK İÇİN..

Derinin fazla gerilmesi nedeni ile cildinizde çatlaklar meydana gelebilir.Çatlak kremi ile önlem alabilirsiniz.Kremi duştan çıktıktan sonra masaj yaparak uygulamalısınız.Göğüslere,bacakların iç ve dış kısımlarına, kalçaların dış taraflarına uygulamayı ihmal etmemelisiniz..

KAŞLARIN DAHA BELİRGİN OLMASI İÇİN..

Kaşlarınızı daha belirgin hale getirmek için kullandığınız kapatıcıyı kaşlarınızın üst kısmına sürüp yukarı doğru dağıtın.Kaş şeklinizin belirginleştiğini göreceksiniz..

ÇİKOLATALI KURABİYE..


Geçen öğretmenler gününü kurs öğretmenimizin kutlamak için sözleştik ve herkes birşeyler yapıp getirdi kursa bi nevi parti yaptık hemde hocamızın gününü kutladık.Bende bu kurabiyeyi yaptım çikolatalı hanımeller gibi oldu vallahi ya aslında bu tatlı olayları kızkardeşimden sorulur ben hiç anlamam ama iş başa düşünce anlamam gerekiyormuş sanırım neyse gelelim tarife...
1 paket tereyağı yada margarin
1 yumurta
1 su bardağı pudra şeker
Aldığı kadar un,vanılın,kabartma tozu,içinede isterseniz evde artık ne varsa portakal kabuğu rendesi,kayısı,kuru üzüm,fındık,ceviz yada damla çikolatadan herhangi birini koyabilirsin.
Yapılışına gelince yağ,yumurta ve pudra şekeri karıştır.Un,kabartma tozu ve vanılını ekle iç malzemeyi koy şekil ver ve doğru fırına yalnız sürekli kontrol et ki yanmasın zira çok çabuk pişiyor bu kadar pratik yani tam benlik :))

WATSONS KONYA'DA YAŞASIN....


M1 Realde artık Watsons var...Allahım mağazayı ilk gördüğümde eski bir dostumu görmüş gibi oldum yaa İstanbul krizi gelmeye başladı gene neyse...Mağazaya bir girerim birde ne olsun mağazada birşey kalmamış talan etmişler Konyalı kızların istilasına uğramış anlaşılan bende İstanbul'da yaptığımın aynısını yaptım katalog aldım Rabbim halen o kataloglar duruyor yaa birde epeydir oje almıyordum 2 de oje alıp çıktım.Neyse Watsonsun açılmasına çok sevindim kısaca..

PEÇETELİK YADA EKMEKLİK...




Evet artık kursta yaptıklarımızı yavaş yavaş yayınlamaya başlıyorm.Ben peçetelik olarak kullanmakdan yanayım ama ekmeklik olarak da kullanılabilir.Bu arada seve seve sipariş alabilirim. Bu dikiş işi acayip sardı sipariş vermek isteyenler ilknursilik@gmail.com adresinden bana ulaşıp irtibata gaçebilir ve gerekli bilgileri alabilirler yurtiçi yurtdışı hiç farketmez bu arada..

KUMAŞLARIMIN MARKASI..

Siteye buradan ve buradan ulaşıp kumaşların nerelerde satıldığınıda öğrenebilirsiniz kızlar..

İŞTE BUZ TORBASI..

Sevgili narsistanbul için gelsin bu post burda buz poşetlerini sormuştuda bende buz poşetlerinin tüm marketlerde bu şekilde satıldığını belirtmek istiyorum..

YENİ OYUNCAĞIM...


Herkes için özelliklede hamileler için süper ötesi birşey kesinlikle tavsiye ederim.Bu alet yüzünden hiç halılarımı sermek istemedim temmuz ayından beri seri olmayan halılarımı eşim özlemiş olacakki artık isyan etti ve bizde serdik halıları ama bununla yerleri silmek o kadar zevkliydiki hergün ev mis gibi ohhh..

YENİ YIL HEDİYELERİNE DEVAM..


Bu sefer babama örüyorum hemen bitmesi gerek...

23 Kasım 2011 Çarşamba

KARŞINIZDA KIPIRDAK YAVRİLLA...

Kendileri ile buluştuk bu sabah.Kontes hanımın bize sabah sabah verdiği poz efendim bu.Şimdilik bununla yetiniyoruz.Kendileri gayet iyi olmakla beraber çok hareketli rabbime çok şükür hareketli bir evlat istiyordum nasip etti bakalım nasıl başa çıkacaz.Çünkü bayaaa hareketli çıktı yahu neyse isteyen herkese rabbim en sağlıklısından en hayırlısından en merhametlisinden en akıllısından en güzellerden güzelini herkese isteyen herkese nasip etsin rabbim maşallahları alalım kızlar bu arada...Bu arada net kesinleşti %100 kız :)) çin falına inanın:))

21 Kasım 2011 Pazartesi

KUMAŞLARIM...




Bildiğiniz gibi kursa gidiyorum ve kurs için kumaş aldım.Bunlardan kurs için gerekli hocanın verdiği şeyler yapılacak,aklımda olan hediyeler yapılacak ve bebeğe bakalım bu acemi neler yapacak nasıl yapacak izlemede kalın..

HAFTA SONU FİLM KOMASI...






Her cumartesi ve pazar günleri özellikle sabah ve akşamları muhakkak film izlenir bizim evde komaya girene kadar.Filmlere gelince tavsiye edilir hepsi hemde..

17 Kasım 2011 Perşembe

SİZ HİÇ AĞLATAN ANİMASYON İZLEDİNİZMİ..

Hormonlardanmı bilmiyorum ama bu animasyon beni ağlattı yahu bu arada ilk defa izleme fırsatı buldum hiç ağlayacağım aklıma gelmezdi ağladım çok beğendim ve kesinlikle tavsiye ederim bu arada yok böyle bir aşk...

MİMLENDİM..

Sevgili pembe köşe nin sahibesi beni mimlemiş biraz geç oldu ama hemen cevaplıyorum kendisini bu arada kusura bakma canım geç kaldığım için..Gelelim sorulara..
1) Burcun hakkında ne kadar bilgiye sahipsin?
2) Hiç horoskop haritanı çıkarma gereği duydun mu?
3) Burcunun hangi özelliklerini taşıdığana inanıyorsun ya da çevrendekiler en belirgin özelliğinin ne olduğunu söyler?
4) Eğer detaylı bir araştırman olduysa çevrendeki insanların burcunu sorup üzerine yorum yapma ihtiyacı hiç hissettin mi???

Ve cevaplar..
1)Oldukça bir bilgiye sahibim 4.sınıftan beri burcum hakkında bilgi edinmeye çalışıyorum..
2)Evet ve o verdiğin siteye direkt girdim ve benimde horoskopum var artık :))
3)Burcum balık yükselenim kova her ikisindende etkilendiğim oluyor en belirgin özelliğim balığın merhameti yardımlaşma duygusu kovanın çok gezenti olması ve özgürlüğüne düşkün olması kıstlandığımı hissettiğim an orayı terk ederim ve hislerim inanilmaz  kuvvetlidir artık yoruldum herşeyi hissetmekten bi yerde iyi ama bi yerde çok yorucu.
4)Evet nedense özellikle ilk tanıştığım insanlara burcunu sorup yüzüne karşı olmasada içimde yorum yaparım analiz bi nevi hatta ona göre tedbirimide alırım :))

DEMLİK ÖRTÜSÜNÜN YARISINA GELDİM..

Konyalılarda görüp beğendiğim demlik örtüsünün yarısına gelmiş bulunmaktayım.Şimdi astarlanacak kenarlarına ponponlar dikilecek ve anneme postalanacak ilk hali için buradan buyrun ..

DENİZ KABUKLARIM..




Deniz taşlarını çiceğimin diplerine,deniz kabuklarını ise cam kavanoza doldurdum kapağını ojeyle boyadım nasıl olmuş kız kardeşim sinekleniyor uyarışına karşı 1 hafta aceli,domestoslu suda beklettim yalnız su kaynamış suydu ne sineklenme oldu nede başka bişey ilk halleri için buradan buyrun

EBRU ŞALLIDAN MASKE TARİFİ..

NEMLENDİRİCİ MASKE:
Yarım muz,1 çay k. tereyağı,1 tatlı k. bal temiz cilde akşam yatmadan evvel bu karışımı yüzde 20 dk bekletin ve haftada 1 defa yapın .Kışın kuruyan cildimiz için faydalı olacağını düşünüyorum..Bu arada neden artık Ebruli yayınlanmıyooooo..

SİZİN AKIL DEFTERİNİZ VARMI..


Gördüğüm,okuduğum,duyduğum,dinlediğim ne varsa not aldığım akıl defterim bugün bitti bende yenisine başladım sizde mutlaka kendinize akıl defteri edinin..

BEBEK YELEĞİ VE LİFİ..








İstanbul'da kız arkadaşım doğum yaptı bende kendisine hem yelek artan iptende lif ördüm kendisi el işine hem çok önem verir hemde yapar bunlarıda güle güle kullansın arkadaşım iyi günlerde de giysin inşallah ada kızımız...

YENİ YIL LİFİ..


Hediye edilmek üzere örüldü ee mağlum yeni yıl yaklaşıyor kırmızı hediye etmekte fayda var dimi ama :))

NAZARA KARŞI..

Sarımsak tepelerinin nazara göze karşı birebir olduğunu söylemişmiydim..