27 Eylül 2012 Perşembe

PATATES YATAĞINDA KAŞARLI PAZI..

Bildiğimiz patates püresi hazırlanır borcama serilir.Yağda soğandan kavrulur salça ilave edilir doğranmış haşlanmış pazılar ilave edilir baharatlar koyulur ve kavurduktan sonra patatesin üzerine yerleştirilir üzerinede kaşar rendesi sonra doğru fırına kaşar eriyipte üzeri hafif kızarana kadar pişirilir sonra ikram edilir...Süper oluyor...

3 yorum:

  1. Ne lezzetli olmuştur kimbilier ellerinize sağlık.Afiyet olsun

    YanıtlaSil
  2. harika görünüyor ıııımmmmh enfes

    YanıtlaSil
  3. Öffff mutlaka deniyeceğim bunu
    Buarada blogunuzda çok güzelmiş hemen bu siteye katıl kısmını tıkladım bile. izlemedeyim:)
    sizi de benimkine beklerim.
    komirra.blogspot.com
    Sevgiler

    YanıtlaSil