17 Kasım 2011 Perşembe

SİZ HİÇ AĞLATAN ANİMASYON İZLEDİNİZMİ..

Hormonlardanmı bilmiyorum ama bu animasyon beni ağlattı yahu bu arada ilk defa izleme fırsatı buldum hiç ağlayacağım aklıma gelmezdi ağladım çok beğendim ve kesinlikle tavsiye ederim bu arada yok böyle bir aşk...

5 yorum:

  1. animasyonları çok severim, daha önce ağladıklarım olmuştu, daha çok anime izliyorum, bunu da sıraya alıyorum en kısa zamanda izlerim umarım.

    YanıtlaSil
  2. Ben ilk kayıp balık nemoda ağlamıştım ve bunda da ağladım gerçekten çok duygusal bir animasyon! Zaten animasyon hep çocuklar için değil ya dimi ? Sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Tabiki hem de hıçkıra hıçkıra..Eşime sarılıp,saatlerce.. Ellie ve Carl olabilir her insan.Bir anda aklının ucundan geçmeyen şeyleri yaşayabilir.. Allah herşeyin hayırlısını versin! Ama yine de sahip olamadıklarımıza hayıflanmaktansa,sahip olduklarımız için şükretmeliyiz.. ;) SEVGİLER!

    YanıtlaSil
  4. ilk eşimle izlediğimizde her sahnesinde aynı biz dediğimiz bir flimdi. gerçektende bize çok benziyordu hayallerimiz bile ama o sahneye gelene kadar .dr çocuklarının olamıyacağını söylediği sahnede saatlerce ağladım. 7 ay olmuştu ve çocuğumuz olmuyordu dr 1 yıl beklememizi söylemişti ama gel de bana anlat tamam bizimde olmayacak bizde bu şekilde yaşlanacağız diye günlerce ağladım. sonuç olarak bir kızımız var ama ben yine her izlediğimde tutamıyorum kendimi...

    YanıtlaSil
  5. Dürr-i yekta evet bende cok sevıyorum ve bu fılme bıttımmm
    kızkardes derya kesınlıkle hep cocuklar ıcın olacak halı yok ya
    mıray s handmades kesinlikle rabbım herseyın hayırlısını versın ve her daım sukrumuzu bılmelıyız
    aklımdan gecenler mıdeme dusenler neden bu kadar aceleci oldunkı ya delisin sen bebek gelecegı zamanı gelır yeterkı saglıklı ve hayırlı olsun ve hanımefendıde gelmıs ıstedıgı zaman sen ona karısamazsınkı :))

    YanıtlaSil