19 Mart 2013 Salı

GÜVEÇ KULLANMADAN ÖNCE...






Annemin uyarması ile güveci kuyruk yağı ile beraber fırıncıya emanet ettik.O da kuyruk yağı ile yağladı ve bir gece boyunca fırında kaldı.Sonra eve geldikten sonra hemen karalahana sarması yaptım mükemmel oldu hemen ardından da kuru fasulye pişirdim.Hiç kullanmamıştım biraz tereddüt ettim kullanırken ama yemekleri yedikten sonra benden tam onay aldı...Sizinde aklınızda olsun güveci kullanmadan önce fırınlayın...

2 yorum:

  1. oooy oooy oooy güveçte sarma :)
    karnım aç....
    kaldıysa 1 tabak yolla canım...
    ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  2. Hmmm vallahi yazıdan çok fotolar ilgimi çekti desem yalan olmaz :)) annem bana da güveç almıştı ama koca evde bulamadım kimbilir nereye gitti :((

    YanıtlaSil