25 Eylül 2013 Çarşamba

MİKRODALGAYI NASIL PAKLAYALIM...

Evet kimi kesim zararlı olduğundan bahsetsede vallahi ben kullanıyorum ve çok pratik teknolojinin nimetlerinden sonuna kadar yararlanmak gerek o zaman elimizdeki cep telefonlarını,tabletleride çöpe atmamız gerek.Neyse konumuz bu değil geçen martha  teyzemde izlediğim bilgiyi paylaşmak istiyorum. Su dolu bir kaseyi mikrodalgaya atın ve 3 dakika ısıtın sonra mikronun kapağını açın içinin buharlaşmış olduğunu göreceksiniz.İşte içini temiz bir bezle silin oldu bitti bu kadar..Eğer kötü koku varsa su dolu kaseye 1/2 limon sıkın.Mikronuz mis gibi limon koksun hadi kalın sağlıcakla anacım..

6 yorum:

  1. ben hâlâ zararlı olduğu için eve almamış olan o kesimdenim :)
    fakat paylaşım pratik olmuş
    kal sağlıcakla

    YanıtlaSil
  2. güzel bir bilgi :) bnde hala almadım zararlı die karar sızım ama kullananlarada imrenmiyor değilim :)

    YanıtlaSil
  3. tam da aradığım bilgi.
    ne yağ çözücü cart curt ile bazen cıkmıyo lekeler.
    hemen denemeliyim.

    YanıtlaSil
  4. Bende çeyizime henüz eklemedim bi sürede eklemeyi düşünmüyorum evlendikten sonra belki teknolojiye bende teslim olurum çalışan bi bayan olarak :)

    YanıtlaSil
  5. Haklisiniz telefon ve bilgisayar da sokmamak lazım o vakit eve. Ben kullaniyorum. Cozdurme ve tencerenin tamamını isitmamak icin tabaga yiyeceğim kadar yemek koyup isitiyorum. Bu pratik bilgi icin tesekkur ederim.

    YanıtlaSil
  6. Haklisiniz telefon ve bilgisayar da sokmamak lazım o vakit eve. Ben kullaniyorum. Cozdurme ve tencerenin tamamını isitmamak icin tabaga yiyeceğim kadar yemek koyup isitiyorum. Bu pratik bilgi icin tesekkur ederim.

    YanıtlaSil