23 Şubat 2011 Çarşamba

DALİN BEBEK YAĞI VE BEN

Arkadaşlar Konya ya geldiğimden beri kaşınmaktayım belki bebe yağı iyi gelir dedim gittim elimde gördüğünüz şahsı aldım duştan sonra kurulanmadan önce bir güzel yağlandım (sanırsın güreşe çıkcam ) ama gene nafile hiç olumlu bir sonuç alamadım bebe yağı benim cildime su gibi geldi yağlı his bile vermeden....Şimdi düşünüyorum bana neler oluyor...Şimdi  bu ürünün jel olanı var onu aklıma taktım en kısa zamanda onu deneyeceğim inşallah iyi sonuç alırım..

5 yorum:

  1. Merhaba,
    Bol su içmeyi deneyin eğer içmiyorsanız.benimde kaşıntım vardı kuruluktan kaynaklanan bol su içmeye başladım ve bol kremlenmeye şuanda iyi durumdayım.ama eğer geçmiyorsa bir doktora gidin ihmal etmeyin.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. aslına bakarsan bol bol kremlendıgım kesın ama su ısıne gelınce az ıcıyorum .evet haklısın bugunden ıtıbaren denıcem tavsıyen ıcın tesekkur ederım:))

    YanıtlaSil
  3. Merhaba, çok kuru ciltler için en ideal nemlendirici eczaneden alacağınız saf vazelin. Bildiğiniz vazelinler gibi değildir, eczanelerde cilt doktorlarının verdiği ilaçları yapmakta kullanılır. Sürdükten sonra piyasa vazelinleri gibi yapış yapış olmaz. Petrol artığı içermez. Tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  4. en kısa zamanda alıp deneyecegım tavsıyen ıcın cok tesekkur ederım canım

    YanıtlaSil
  5. vaseline markasının yeni çıkan nemlendiricileri de oldukça etkili bence, özellikle duştan sonra kullanıldığında.. bir de yoğun bakım serisi var, onu kullanmadım ama işe yarayabilir..

    YanıtlaSil